Samen bouwen we aan uw project…

Metselwerken bij renovatie en aanbouw
Uitbreiden of vernieuwen in stijl

Hebt u nood aan meer ruimte in uw huidige woning? Wilt u een (extra) garage om uw wagen mooi beschut te kunnen plaatsen? Doe dan beroep op Bouwonderneming Lagrou voor al uw verbouwingen en metselwerken regio Blankenberge.

Afbreken, hermetselen of uitbreiden

Niet enkel nieuwbouwwoningen maar ook uitbreidingen bij uw bestaande woning behoren tot de dagelijkse activiteiten van Bouwonderneming Lagrou. Met Maarten Lagrou is alles mogelijk, gaande van het afbreken van bestaande muren en nieuwe muren optrekken tot het metselen van een garage. Alle metselwerken in Blankenberge en omgeving worden volgens de regels van de kunst uitgevoerd, rekening houdend met de bestaande wetgeving en uw wensen.

Nieuw trends

Onder het motto stilstaan is achteruitgaan blijft het belangrijk om u als bouwbedrijf steeds te blijven bijscholen. Op die manier leert u de nieuwste trends en technieken en blijft u in staat om als bedrijf de concurrentie het hoofd te bieden. Overtuigd van de goede dienstverlening die Bouwonderneming Lagrou u kan bieden? Neem dan snel contact op voor meer info of een offerte op maat van uw project. Wij zorgen eveneens voor passend advies indien u nog vragen zou hebben. Check zeker ook de facebookpagina voor meer info.