Samen bouwen we aan uw project…

Bouwbedrijf Lagrou te Blankenberge
Zorgeloos bouwen en renoveren

Bouwonderneming Lagrou werd in 2016 opgestart en heeft inmiddels een groot aantal tevreden klanten achter zich geschaard. Zelfwerkend patroon Maarten werkt samen met twee zelfstandige aannemers in onderaanneming indien er grotere projecten moeten afgewerkt worden.

Specialisaties

Zowel voor het plaatsen van volledige nieuwbouwwoningen (open, halfopen, gesloten) als voor verbouwingen, vloerwerken en aanleg van uw terras of oprit kunt u bij bouwbedrijf Lagrou uit Blankenberge terecht. Er wordt steeds gezorgd voor een perfecte afwerking met hoogstaande kwaliteitsmaterialen. U kunt kiezen uit tal van brochures, stalen of foto's van realisaties om zelf uw materialen te selecteren.

Ruime ervaring

Zaakvoerder Maarten deed eerst een achttal jaar ervaring op bij diverse aannemers in algemene bouwwerken om zo voldoende kennis op te bouwen. Uiteindelijk besloot hij in 2016 de stap te wagen naar het zelfstandig ondernemen, en met succes!

Contact

Wenst u een vrijblijvende offerte of een gratis opmeting? Neem dan meteen contact op met dit ervaren bouwbedrijf uit Blankenberge! Er wordt gezorgd voor een snelle respons! De laatste nieuwtjes over Bouwonderneming Lagrou en foto's van realisaties kunt u steeds op de facebookpagina bewonderen! Ook voor de plaatsing van afsluitingen en creatie van ingebouwde zwembaden kunt u steeds op Maarten Lagrou een beroep doen.